Kotimaista piparkoogitainas külmutatud 500g

Kotimaista piparkoogitainas külmutatud 500g500 g

Hind toidupoodides

Näidatud hinnad on saadaval ainult e-poodides ega pruugi kajastuda poes. Kinnitage hinnad enne poe külastamist.

Hinnamuutused

Kirjeldus

Kasutamine Laske tainalehel u 30 min toatemperatuuril sulada. Rullige tainas u 2 mm paksuseks. Kui tainas kleepub lauale, puistake taina alla veidi jahu. Lõigake vormi abil tainast välja tükid ja tõstke need pannilabidaga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage 200 °C juures ahju keskosas 5–7 minutit. Piparkoogimaja suured osad 175 °C juures 10–15 minutit. Nõuanne Maitsestatu d piparkoogipulgad Rullige sulanud KotiMaista piparkoogitainas 3 mm paksuseks ristkülikuks. Lõigake tainast paari sentimeetri laiused ribad. Tõstke ribad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puistake peale purustatud musta pipart, rosmariini, tšillihelbeid, purustatud mandleid või purustatud soolapähkleid. Küpsetage 200-kraadises ahjus u 7 minutit. Serveerige pulki juustu ja glögiga.