Hind toidupoodides
Näidatud hinnad on saadaval ainult e-poodides ega pruugi kajastuda poes. Kinnitage hinnad enne poe külastamist.
Hinnamuutused
Kirjeldus
Kasutamine
Laske tainalehel u 30 min toatemperatuuril sulada. Rullige tainas u 2 mm
paksuseks. Kui tainas kleepub lauale, puistake taina alla veidi jahu.
Lõigake vormi abil tainast välja tükid ja tõstke need pannilabidaga
küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetage 200 °C juures ahju
keskosas 5–7 minutit. Piparkoogimaja suured osad 175 °C juures 10–15
minutit.
Nõuanne
Maitsestatu d piparkoogipulgad
Rullige sulanud KotiMaista piparkoogitainas 3 mm paksuseks ristkülikuks.
Lõigake tainast paari sentimeetri laiused ribad. Tõstke ribad
küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puistake peale purustatud musta
pipart, rosmariini, tšillihelbeid, purustatud mandleid või purustatud
soolapähkleid. Küpsetage 200-kraadises ahjus u 7 minutit. Serveerige
pulki juustu ja glögiga.